Költöztetés problémák nélkül


Költöztetés… na igen, ez eléggé egy tág fogalom. Sok minden tartozik a költöztetésbe. Meg lehet határozni terület (honnan – hova történik a költözés) szerint, a szállítandó bútorok szerint (például antik bútor), és a költöztetendő ingatlan szerint is (iroda, lakás, családi ház, albérlet, raktár) és még sorolhatnám. Ha jobban belegondolok, akkor a költöztetés eléggé sokfelé ágazik el:

  • belföldi költöztetés
  • nemzetközi költöztetés
  • lakások költöztetése
  • irodaköltöztetés
  • családi házak költöztetése
  • raktárak költöztetése
  • albérletek költöztetése

Ezeket még lehetne ragozni városokra osztva: költözés Budapesten, költözés Érden, költözés Szentendrén, szóval sosem lenne vége… Azért ide sorolnám még a bútorszállítást és a zongoraszállítást. Ezek is ugyanúgy bizalmi dolgok, elvégre idegenek mennek be az ember otthonába. Nem hagyhatom ki a bútorszerelést és a csomagolást sem, ezek is a költöztetéshez tartoznak. Ezen feladatokhoz is profi szakemberekre van szükség. Ezekkel a szolgáltatásokkal foglalkozom 15 éve. Kollégáim is egytől – egyig profi, rutinos szakemberek.

Költöztetés, nemzetközi költöztetés problémák nélkül

Legyen szó bármilyen költöztetésről, mindig a maximumra törekszünk! Kollégáimtól is megkövetelem a 100%-ot. Nálam a 99% kevés. Csak a 100% létezik, ha költöztetünk, szállítunk! Munkáink sikereit ügyfeleink valós(!) véleménye támasztja alá, amiket a Facebook oldalamon ide kattintva elolvashat. Nem dőlök be a divatnak, nálam nincs ügyfélszolgálat, nincs diszpécser! Egyszerűen csak én veszem fel a telefont! Ezzel elkerülöm az egymásra mutogatást, és mások hibáztatását.

Költöztetés, fuvarozás, szállítás – Szeretjük csinálni

Kollégáimmal szeretünk költöztetni, szállítani, nem tudjuk miért, egyszerűen oda vagyunk érte, ez látszik a munkáinkon is: odafigyelünk mindenre, általában jó hangulatban költöztetünk, szállítunk. Legyen szó belföldi vagy nemzetközi költöztetésről, bútorszerelésről, csomagolásról, zongoraszállításról, áruszállításról nekünk mindegy, a tökéletes munkára törekszünk, és a jó kedvünket sem hagyjuk otthon 🙂

Szóval, nyugodtan kérjen árajánlatot tőlem, az nem kerül semmibe, nem kötelezi semmire. De csak akkor vegye fel velem a kapcsolatot, ha bármilyen probléma nélkül, nyugodtan szeretne költözni. Higgyen nekem, megéri velünk költözni. Ezt nem én találtam ki, hanem a velünk költöző ügyfeleink mondták.

100% korrektség

A honlapomon kizárólag csak saját készítésű képeket és leírást (szöveget) talál. A telefont csak én veszem fel, csak én adok árajánlatot, így a munkáink 100%-os felelőssége a miénk. Emberek vagyunk Mi is, igaz nagyon ritkán, de nem mindig mennek úgy a dolgok, ahogy szeretnénk. Ha hibázunk, akkor azt természetesen beismerjük, mellébeszélések nélkül.