Nagy Endre költöztető szolgáltatásai


A szállításon belül eléggé sokfelé ágaznak el szolgáltatásaink. Ezek közül kiemelkedik a költöztetés, amit belföldi és nemzetközi viszonylatban is végzünk. Röviden is össze lehetne csapni ezt az oldalt, de inkább igyekszem részletesen leírni azt, hogy mivel és hol foglalkozunk.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre:

 • költöztetés
 • nemzetközi költöztetés
 • fuvarozás
 • nemzetközi fuvarozás
 • pianínó szállítás, zongoraszállítás
 • páncélszekrény szállítás
 • bútorszállítás
 • lomtalanítás, teljes lakáskiürítés
 • bútorszerelés
 • csomagolás
 • árubiztosítás ügyintézése

Szolgáltatásaink földrajzilag

Vállalunk áruszállítást, költöztetést Budapesten, Érden, Budaörsön, Diósdon, Dunakeszin, Szentendrén, Pomázon, Budakalászon és még sorolhatnám… Természetesen nem csak ezekben a városokban költöztetünk, csupán példának írtam.

Akkor is számíthat ránk, ha vidékre vagy vidékről költözik. Nagyon fontos, hogy vidéki költöztetésnél minden esetben telephelytől – telephelyig számolom az utat. Tehát ha például Ön Debrecenből költözik Miskolcra, akkor nem Mi leszünk az ideális választás. Ez esetben gazdaságosabb, ha egy miskolci, vagy debreceni költöztetőre bízza a költöztetés lebonyolítását. Ismerek megbízható, korrekt miskolci költöztetőt…

Nyugodtan bízza ránk a költöztetést akkor is, ha külföldre, vagy külföldről történik a költözés. Európán belül bárhonnan – bárhova elköltöztetjük Önt. Ebben az esetben is (mint a vidéki költöztetésnél) telephelytől – telephelyig számolom az utat, akkor is, ha például Svájcból Németországba költözik. Tehát ha csak néhány dobozról/csomagról van szó, akkor gazdaságosabb, ha egy futárcégre bízza a csomagok szállítását.

A szállítandó áru szerint

A szállítás vagy költöztetés kifejezés kevés arra, hogy kifejezzük széleskörű szolgáltatásainkat. A bútorok, antik bútorok szállítása, és a költöztetés a fő profilunk. Ezen kívül szállítunk még zongorákat, pianínókat, páncélszekrényeket, kazánokat, épületgépészeti berendezéseket, építőanyagokat (sódert, homokot csak zsákban, ömlesztve nem), hideg burkoló anyagokat, melegburkoló anyagokat, állványokat, raklapos árut és még sorolhatnám… Valamennyi szállításnál és költöztetésnél figyelembe veszem a teherautó teherbírását, és a raktér térfogatát. Ezért is szoktam kitérni minden részletre árajánlatkérésnél.

Amit nem szállítunk

Igen, van aminek a szállítását nem vállaljuk:
ADR (veszélyes) áru, ehhez külön engedély kell.
Élő állatokat sem szállítunk, mivel ehhez is engedély kell, továbbá közegészségügyi okokból sem vállalunk élő állat szállítást.
Egy ponyvás teherautó erre alkalmatlan, télen hideg, nyáron nagyon meleg. Ezt egy állat sem bírja ki… főleg egy nemzetközi költöztetésnél.
Állati tetemek. Gondolom ezt nem kell indokolnom…
Autószállítást sem vállalunk, erre is ott vannak az autószállítással foglalkozó cégek.

Ömlesztett sóder, homok, föld, sitt, trágya, mész. Az utóbbi kettőnek a szállítását még zsákban sem vállalom, mivel költöztetés a fő profilom, és ezek nagyon/maradandóan beszennyezik a teherautó rakterét.

Amiben még számíthatnak ránk

Bútorok szét-, és összeszerelését is. Igaz csak olyan bútorokat szerelünk, melyek nincsenek összeragasztva, ezek szereléséhez asztalos szükséges. Igény/szükség szerint bútort is csomagolunk. A nagyon érzékeny, sérülékeny (intarziás, antik, lakkozott stb) bútorokat kérés nélkül csomagoljuk. Mindkettőnk érdeke, hogy a bútorok sérülésmentesek maradjanak.

Amiben viszont nem

Villany-, gáz-, vízszerelést nem vállalunk. Továbbá központi fűtést sem szerelünk. Nem építünk cserépkályhát sem… Ezekre a munkákra ott vannak az erre szakosodott szakemberek.

Ezeket csak azért írtam le, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy mit vállalunk. Sokszor kérnek árajánlatot élő állat (kutya, macska, nyúl, papagáj stb) szállítására, ömlesztett áru fuvarozására, villanyszerelésre, kazán bekötésére, és még sorolhatnám. Szóval, mi “csak” költöztetünk, igaz, azt nagyon jól csináljuk 🙂