Zongoraszállítás, pianínó szállítás


Vállaljuk zongorák, pianínók szállítását is. Egy ilyen drága és nehéz hangszer szállításához már valóban rutinos szakemberekre van szükség, akikkel a zongoraszállítás zökkenők nélkül lebonyolítható. Egy rossz mozdulat is elég hogy sérüljön a zongora. Nagyon sok múlik a rakodókon is. Mert nem csak a zongora épsége van a kezükben hanem a saját és kollégái testi épsége is. Ezért is dolgozom kizárólag komoly rutinnal rendelkező kollégákkal! Szeretném hangsúlyozni hogy nálam tizenéves diákok nem dolgoznak! Természetesen sokkal olcsóbb megoldás, de (szerintem) egy költöztetés vagy zongoraszállítás  gördülékeny lebonyolításához valóban profi szakemberekre van szükség.

Hívjon! +3630/665-0055

 

Zongoraszállítás, pianínó szállítás árak

Természetesen nem csak Budapesten és környékén szállítunk zongorát/pianínót. Vidékre és vidékről is vállaljuk a nehéz hangszerek szállítását. Ebben az esetben (az alapdíjon felül) számolni kell a teherautó 140 forint/kilométer költségével is, oda -vissza számolva (telephelytől – telephelyig). Az utazás alatt az emberek óradíja 1 200 forint/óra/fő.

  • Zongoraszállítás ár: 35 000 forinttól
  • Pianínó szállítás ár: 30 000 forinttól

Ezért az árért egy profi, tapasztalt költöztető csapat szállítja el zongoráját, pianínóját. Sok nehéz hangszert szállítottunk már, tudjuk, hogy mit vállalunk. Profi kollégáim segítségével megoldjuk a nehéz hangszerek szállítását. Tegyen próbára minket! Hívjon! +3620/580-8538